Garázs edzés

A garázs edzésről

Egyszemélyes vagy páros edzés

Páros edzés— ha valakivel közösen csatlakoznál egy közös érdeklődés, közös cél egymás támogatásáról is szól, nagyobb motivációs bázissal.

Régóta tervezed az életmódváltást? Itt a remek alkalom, az online garázs edzés segítségével most ezt könnyedén megteheted.

Az otthoni garázs edzés egy olyan lehetőség, amely szabadidőnk hatékony és egészséges eltöltését teszi lehetővé – testünk formálása és erősítése a saját otthonunk kényelméből. A saját garázsban való edzés optimalizálja az idő kihasználását, maximális hatékonysággal edzhetsz, nem kell az utazással, tervezéssel bajlódnod, többé nem kell az edzéseidet elnapolnod.

Ezek a kihasználatlan kincsek, mint a fekvenyomó pad, kézi súlyzók, és rudak, csak arra várnak, hogy felfedezzék őket. Az otthoni környezet nyugodtabb, ami hozzájárul a stressz csökkentéséhez és a belső harmónia megteremtéséhez. Személyre szabott edzéstervek kialakítása és a célzott erősítő gyakorlatok végzése segít abban, hogy kihozzuk a maximumot belőled és az otthoni edzőtermedből”.

Az egészség és a fittség most csak egy kattintásnyira van tőled.
Ne várj tovább, kezdd el az online edzést még ma!

Csak TE és a  Fit Társad.

Információk

Ha sok eszközöd van!
Pad, rúd, tárcsa, kézi súlyzó stb.

szaszmate-bemutatkozokep-1-1

Szász Máté

Fitneszedző

Garázs edzés

árak

1 alkalom

4 900 Ft

5 alkalmas bérlet

22 500 Ft
4500 Ft/alkalom/fő

10 alkalmas bérlet

40 000 Ft
4000 Ft/alkalom/fő

Kérj visszahívást!

A lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük a részleteket.

Elérhetőségeim